pes2

Vzdrževanje Spletnih strani

So na vaših spletnih straneh še vedno neaktualne novice, kontaktni podatki, stari artikli ... in potrebujete enkratno, občasno ali redno osvežitev spletnih strani? Ponujamo vam hitro odzvinost in svetovanje!


ZAKAJ JE POTREBNO REDNO VZDRŽEVATI VSEBINO SPLETNIH STRANI?

Obiskovalec se, le v nakaj sekundah, glede na vsebino vaše spletne vsebine odloči ali bo stran zapustil ali pa na na vaši spletni strani ostane, kar je za vas ključnega pomena.

V kolikor vaša spletna stran vsebuje neažurne in nekoriste podatke s tem zagotovo odvrnete obiskovalca vaše spletne strani in tako izgubite potencialno stranko.

Manjši obisk vaših spletnih strani, pomeni manj (CTR - Click Through Ratio) in krajši čas, ki ga obiskovalec prebije na vaši spletnimstrani. Posledice so dolgoročne, saj s tem zgubljate stranke in pomembno pozicijo v Googlovem iskalniku.

Iskalnik Google namreč daje velik pomen doslednosti vsebine in kakovosti informacij, ki jih na spletni strani podajate. Zato mpovečajte obiskanost vaših spletnih strani (CTR) in čas, ki ga posameznik prebije na vaši strani, saj so tako vaše možnosti za dobro uvrstitev na Googlo veliko večje.

Kontakt

Mandu d.o.o.

 

Gradnikova 105

 

4240 Radovljica 

 

051 338 838  

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.